Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Suedisht :: Mësimi 9 Filloni: Shprehje

Fjalori

Meqë ra fjala
Förresten
Të paktën
Åtminstone
Më në fund
Äntligen
Megjithatë
Dock
Prandaj
Därför
Mos u shqetësoni
Oroa dig inte
Kjo varet
Det beror på
Më vjen keq
Jag är ledsen
Tani për tani
Just nu
Unë nuk e di
Jag vet inte
Ashtu si kjo
Så här