Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Suedisht :: Mësimi 4 Filloni: Ju lutem dhe faleminderit

Fjalori

Ju lutem
Vänligen
Faleminderit
Tack
Ju lutem
Varsågod
Shëndet (pas një teshtime)
Prosit (efter en nysning)
Gëzuar ditëlindjen
Grattis på födelsedagen
Urime
Grattis
Paç fat
Lycka till
Si quheni?
Vad heter du?
Quhem Maria
Jag heter Maria
Më falni, nuk e dëgjova emrin tuaj
Ursäkta, jag uppfattade inte namnet
Kënaqur që u takuam
Trevligt att träffas
Nga jeni?
Var kommer du ifrån?
Unë jam nga Nju Jork
Jag är från New York