Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Suedisht :: Mësimi 2 Filloni: Unë flas pak

Fjalori

A flisni anglisht?
Talar du engelska?
Po, pak
Ja, lite
Po
Ja
Jo
Nej
Gëzohem që u njohëm
Trevligt att träffas
Gëzohem që ju pashë
Kul att träffa dig
Zoti
Herr
Zonja
Fru
Znj
Fröken