Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Turqisht :: Mësimi 109 Kompjuter: Zhargon

Fjalori

Libër i miqve
Ziyaretçi defteri
Shporta e blerjes
Alışveriş Sepeti
Abonohu
Abone ol
Mesazhet dalëse
Giden mesajlar
Posta e koduar
Şifreli posta
Kutia e mesazheve të dërguara
Gönderilen kutusu
Mesazhet e fshira
Silinen mesajlar
Kutia e mesazheve për t'u dërguar
Giden kutusu