Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Turqisht :: Mësimi 106 Punësimi: Futja e të dhënave

Fjalori

Me shkronja të theksuara (tekst)
Kalın (metin)
Shabllon
Şablon
Preferenca
Tercihler
Shëno kutinë
Kutuyu işaretle
Transferim i dokumentit
Dosya transferi
Hyr me emrin tënd
Oturum aç
Emri i përdoruesit
Kullanıcı adı
Fjalëkalimi
Parola
Nënshkrimi digjital
Dijital imza
Domain publik
Kamusal alan
Flamur
Afiş
Ikonë
İkon
Pyetje të bëra shpesh
Sıkça sorulan sorular