Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Turqisht :: Mësimi 101 Punësimi: Aplikimi për punë

Fjalori

Po kërkoj për punë
Ben iş arıyorum
Mund ta shoh rezymenë tuaj?
Özgeçmişinizi görebilir miyim?
Këtu është rezymeja ime
İşte özgeçmişim
A ka referenca që mund t'i kontaktoj?
Temas kurabileceğim referanslarınız var mı?
Këtu është një listë e referencave mia
İşte referanslarımın listesi
Sa përvojë keni?
Ne kadar deneyiminiz var?
Sa kohë keni qenë duke punuar në këtë fushë?
Bu alanda ne kadar zamandır çalışıyorsunuz?
3 vjet
3 yıl
Unë jam një i diplomuar i shkollës së mesme
Ben lise mezunuyum
Unë jam një i diplomuar kolegji
Üniversite mezunuyum
Po kërkoj për një punë me kohë të pjesshme
Yarı-zamanlı bir iş arıyorum
Unë do të doja të punoja me kohë të plotë
Tam zamanlı çalışmak isterim
A ofroni sigurim shëndetësor?
Sağlık sigortası yaptırıyor musunuz?
Po, gjashtë muaj pasi të keni filluar punën këtu
Evet, burada altı ay çalıştıktan sonra