Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Turqisht :: Mësimi 96 Mjeku: Marrja e ndihmës

Fjalori

Merrni dy tableta në ditë
Günde iki hap alın
Jeni infermiere?
Hemşire siz misiniz?
A është serioze?
Ciddi mi?
Ka ardhur mjeku?
Doktor içeride mi?
Unë nuk e di se çfarë kam
Bende ne olduğunu bilmiyorum
Unë kam humbur syzet e mia
Gözlüklerimi kaybettim
A mund të m'i zëvendësoni ato menjëherë?
Bunları hemen değiştirebilir misiniz?
A kam nevojë për recetë?
Bana reçete gerekiyor mu?
A ka ndonjë farmaci afër?
Yakında eczane var mı?
Më duhet diçka për të ftohurën
Soğuk algınlığı için bir şeye ihtiyacım var
Faleminderit për ndihmën tuaj
Yardımınız için teşekkür ederim
Sa ju detyrohem juve?
Size ne kadar borcum var?