Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Turqisht :: Mësimi 91 Pushime: Insektet

Fjalori

Nuk më pëlqejnë insektet
Böceklerden hoşlanmam
Bletë
Arı
Gjithmonë ka kaq shumë miza?
Her zaman bu kadar çok sinek olur mu?
Çfarë lloj merimange?
Ne tür bir örümcek?
Krimb
Solucan
Flutur
Kelebek
Mollëkuqe
Uğurböceği
Milingonë
Karınca
Vemje
Tırtıl
Buburrecat janë të pista
Hamamböcekleri pis olur
Ky është ilaç kundër insekteve
Bu bir böcek kovucu