Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Turqisht :: Mësimi 90 Pushime: Kafshët e egra

Fjalori

Ka shumë bretkosa këtu
Burada çok sayıda kurbağa var
Janë ato dhi?
Bunlar keçi mi?
Rosë
Ördek
Mund të flasë papagalli?
Papağan konuşabiliyor mu?
Breshkë
Kaplumbağa
Majmun
Maymun
Është helmues gjarpri?
Yılan zehirli mi?
Lopë
İnek
Hardhucë
Kertenkele
Mi
Fare
Krokodil
Timsah