Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Turqisht :: Mësimi 89 Pushime: kafshët shtëpiake

Fjalori

Kafshë
Hayvanlar
A keni qen?
Köpeğin var mı?
Unë jam alergjik ndaj maceve
Kedilere alerjim var
Unë kam një zog
Bir kuşum var
Lepur
Tavşan
Klloçkë
Tavuk
Gjel
Horoz
Kalë
At
Më pëlqejnë kuajt
Atları severim
Pulë
Tavuk
Derr
Domuz