Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Turqisht :: Mësimi 88 Pushime: Aktivitete bazë

Fjalori

Më pëlqen të luaj damë
Dama oynamayı severim
Unë dua të luaj letra
İskambil kağıdı oynamak istiyorum
Mua nuk më pëlqen të luaj shah
Satranç oynamayı sevmem
Unë nuk kam nevojë për të shkuar në restorant
Restorana gitmeme gerek yok
Unë doja të fluturojë një balonë
Uçurtma uçurmayı severim
Mua nuk më pëlqen ngjitja malore
Dağcılıktan hoşlanmam
Më pëlqen të ngas biçikletën
Bisiklete binmeyi severim
Unë nuk dua të luaj lojëra me video
Video oyunları oynamak istemiyorum
Më pëlqen të kërcej
Dans etmeyi severim
Më pëlqen të luaj
Enstrüman çalmayı severim
Më duhet të shkoj në shtëpi
Eve geri dönmem gerekiyor
Kam nevojë të shkoj të fle
Uyumam gerekiyor
Më pëlqen të shkruaj poezi
Şiir yazmayı severim