Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Turqisht :: Mësimi 82 Plazhi: Kafshët e detit

Fjalori

Guaskë
Deniz kabuğu
Kalë deti
Denizatı
Balenë
Balina
Gaforre
Yengeç
Delfin
Yunus
Yll deti
Denizyıldızı
Peshk
Balık
Peshkaqen
Köpekbalığı
Piranë
Pirana
Kandil deti
Denizanası