Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Turqisht :: Mësimi 79 Ushqimore: Sasitë dhe enët

Fjalori

Shishe
Şişe
Kavanoz
Kavanoz
Kuti konserve
Teneke kutu
Kuti
Karton kutu
Thes
Torba
Qese
Çanta
Pak më shumë
Biraz daha
Më shumë
Daha fazla
Një pjesë
Bir porsiyon
Pak
Biraz
Tepër
Çok fazla