Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Turqisht :: Mësimi 78 Ushqimi: Erëzat

Fjalori

Erëza
Çeşni
Mustardë
Hardal
Keçap
Ketçap
Majonezë
Mayonez
Vaj
Sıvı yağ
Uthull
Sirke
Ka nevojë për kripë
Buna daha çok tuz lazım
Miell
Un
Mjaltë
Bal
Reçel
Reçel
Tërshërë
Yulaf
Grurë
Buğday