Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Turqisht :: Mësimi 76 Ushqimi: Pijet dhe ushqimi

Fjalori

Kafe
Kahve
Makarona
Erişte
Çaj
Çay
Pop
Gazlı içecek
Ujë
Su
Limonadë
Limonata
Lëng portokalli
Portakal suyu
Unë do të doja një gotë ujë ju lutem
Bir bardak su alabilir miyim lütfen
Patate të skuqura
Patates kızartması
Karamele
Şekerleme
Çokollatë
Çikolata
Çamçakëz
Sakız