Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Turqisht :: Mësimi 75 Ushqimi: Te furra

Fjalori

Nuk mund të ha sheqer
Şeker yiyemiyorum
Cerial
Tahıl gevreği
Biskotë
Kurabiye
Sheqer
Şeker
Nuk më lejohet të ha sheqer
Benim şeker yememe izin yok
Panine franceze
Baget
Petull
Doughnut
Simite
Sandviç ekmeği
I thekshëm
Turta
Ëmbëlsirë
Tatlı
Tortë
Kek
Sanduiç
Sandviç
Bukë
Ekmek