Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Turqisht :: Mësimi 72 Ushqimi: Më shumë perime

Fjalori

Kërpudha
Mantar
Marule
Marul
Misër
Mısır
Patate
Patates
Domate
Domates
Karotë
Havuç
Fasule
Fasulye
Gjethe delli
Sinirotu
Presh
Pırasa
Oriz
Pirinç
Qimnon
Karaman kimyonu
Bisk bambuje
Bambu filizi
Nuk më pëlqejnë fasulet
Ben fasulye sevmem