Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Turqisht :: Mësimi 70 Ushqimi: Frutat

Fjalori

Fruta
Meyve
Vishnje
Kiraz
Luleshtrydhe
Çilek
Limon
Limon
Mollë
Elma
Portokall
Portakal
Dardhë
Armut
Banane
Muz
Rrush
Üzüm
Qitro
Greyfurt
Shalqi
Karpuz
Ananas
Ananas
Kumbull
Erik
Pjeshkë
Şeftali