Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Turqisht :: Mësimi 69 Ushqimi: Dyqani ushqimor

Fjalori

Dyqan ushqimor
Manav
Dyqani ushqimore është i hapur
Manav açık
Mbyllur
Kapalı
Karroca
Alışveriş Sepeti
Shportë
Sepet
A keni oriz?
Pirinç var mı?
Blej
Satın al
Paguaj
Öde
Në cilin rresht?
Hangi koridor?
Dyqan mishi
Kasap dükkanı
Furrë
Fırın
Gatuaj
Aşçı
Ku është uji?
Su nerede?
Kam darkë me familjen
Aileyle akşam yemeği ye
Unë jam i uritur
Açım
Set tryezë
Sofrayı kur