Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Turqisht :: Mësimi 64 Restoranti: Porosia e ushqimit

Fjalori

Mishi është i papjekur
Et, çiğ
Më pëlqen pak i pjekur
Az pişmiş severim
Më pëlqen i pjekur gjysmë për gjysmë
Orta düzey pişmiş severim
I pjekur mirë
İyi pişmiş
Unë do të doja të provoja një gjellë rajonale
Yöresel bir yemek denemek istiyorum
Unë kam alergji ndaj ushqimeve të ndryshme
Farklı yiyeceklere alerjim var
Çfarë përbërësish ka?
İçinde neler var?
Çfarë lloj mishi keni?
Ne tür etiniz var?