Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Turqisht :: Mësimi 62 Restoranti: Gjetja e një restoranti

Fjalori

Ku është ka një restorant të mirë?
Nerede iyi bir restoran var?
Ne kemi nevojë për një tavolinë për katër
Bize dört kişilik bir masa lazım
Unë do të doja të rezervoja një tavolinë për dy
İki kişilik bir masa ayırtmak istiyorum
Kamerier
Garson
Kameriere
Garson
Mund ta shoh menu?
Menüyü görebilir miyim?
Çfarë rekomandoni?
Ne tavsiye edersiniz?
Çfarë është përfshirë?
Neler dahil?
A do të vijë me sallatë?
Salatayla beraber mi geliyor?
Çfarë është supa e ditës?
Günün çorbası nedir?
Cilat janë speciale e sotme?
Bugünün spesiyalleri neler?
Çfarë do të ju pëlqente për të ngrënë?
Ne yemek istersiniz?
Ëmbëlsira e ditës
Günün tatlısı