Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Turqisht :: Mësimi 61 Pazar: Zbritje çmimi

Fjalori

Po kërkoj për një gjerdan
Kolye arıyorum
A ka ndonjë zbritje çmimi?
İndirim var mı?
Do të paguaj me para në dorë
Ödememi nakit yapacağım
A mund të ma ruani?
Bunu benim için tutabilir misin?
A pranoni karta kreditit?
Kredi kartı kabul ediyor musunuz?
Unë do të doja ta shkëmbeja këtë
Bunu değiştirmek istiyorum
Mund ta kthej atë?
Bunu iade edebilir miyim?
Hapur
Açık
Mbyllur
Kapalı
Mbyllur për drekë
Öğle yemeği arasında kapalı
Faturë
Makbuz
Me defekt
Kusurlu
I prishur
Arızalı
Dalje
Çıkış
Hyrje
Giriş
Shitësi
Satış elemanı
Në çfarë ore do të mbyllet dyqan?
Mağaza saat kaçta kapanıyor?