Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Turqisht :: Mësimi 59 Pazar: Më shumë rroba

Fjalori

Pantallona
Pantolon
A shisni pardesy?
Yağmurluk satıyor musunuz?
Pallto
Kaban
Fund
Etek
Bluzë pa jakë
Tişört
Kasketë
Başlık
Kapelë
Şapka
Çantë dore
Cüzdan
Këpucë
Ayakkabı
Sandale
Sandalet