Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Turqisht :: Mësimi 58 Pazar: Rroba

Fjalori

Vesh numër të madh
Ben, büyük beden giyiyorum
Mesatar
Orta boy
I vogël
Küçük beden
A keni një madhësi më të madhe?
Daha büyük beden var mı?
A keni një madhësi më të vogël?
Daha küçük beden var mı?
Kjo është shumë e ngushtë
Bu çok dar
Më rri mirë
Bu bana tam uydu
Ku mund të gjej një kostum banje?
Nerede mayo bulabilirim?
Veshje
Giyim
Bluzë
Bluz
Fustan
Elbise
Pantallona të shkurtra
Şort
Unë do ta blej atë
Bunu satın alacağım
Më pëlqen kjo këmishë
Bu gömleği sevdim