Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Turqisht :: Mësimi 55 Rreth qytetit: Transporti

Fjalori

Transportim
Ulaşım
Unë kam nevojë për një taksi
Taksi bulmam lazım
Sa është tarifa?
Ücreti ne kadar?
Trafik
Trafik
Unë kam nevojë për të shkuar në hotel Hyatt
Hyatt Otel’e gitmem lazım
Helikopter
Helikopter
Aeroplan
Uçak
Tren
Tren
Stacion metroje
Metro istasyonu
Varkë
Tekne
Biçikletë
Bisiklet
Kamion
Kamyon
Makinë
Araba
Autobus
Otobüs
Garazh parkimi
Otopark
Kohëmatës parkimi
Parkmetre