Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Turqisht :: Mësimi 52 Rreth qytetit: Ku është?

Fjalori

Ku është stacioni i autobusit?
Otobüs durağı nerede?
Ku është ndalesa e ardhshme?
Bir sonraki durak ne?
A është ky stacioni im?
Benim durağım bu mu?
Më falni, unë duhet të zbres këtu
Affedersiniz, burada inmem gerekiyor
Ku është muzeu?
Müze nerede?
Telefon publik
Halka açık telefon
A ka një libër telefoni?
Telefon rehberi var mı?
A shisni revista në gjuhën angleze?
İngilizce dergi satıyor musun?
Kur fillon filmi?
Film ne zaman başlıyor?
Unë do të doja katër bileta ju lutem
Dört bilet istiyorum lütfen
Është filmi në gjuhën angleze?
Film, İngilizce mi?
Kokoshka
Patlamış mısır
Ku mund të gjej një farmaci?
Nerede eczane bulabilirim?
Në qendër të qytetit
Şehir merkezi