Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Turqisht :: Mësimi 49 Hotel: Koha për të shkuar

Fjalori

Më duhet një makinë me qira
Araba kiralamam gerekiyor
Ku mund të gjej një taksi?
Nereden taksi bulabilirim?
Më pëlqen ballkoni
Balkonu sevdim
Më duhet një shërbëtor
Taşıyıcı lazım
Jam gati për të bërë pagesën
Çıkış yapmaya hazırım
Mund të më gjeni një taksi?
Bana taksi çağırır mısın?
Më pëlqeu qëndrimi këtu
Ziyaretimden memnun kaldım
Ky është një hotel i bukur
Burası güzel bir otel
Personeli juaj është i shkëlqyeshëm
Personeliniz mükemmel
Unë do t'ju rekomandoj
Sizi tavsiye edeceğim
Faleminderit për gjithçka
Her şey için teşekkür ederim