Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Turqisht :: Mësimi 48 Hotel: rezervimi i dhomës së hotelit

Fjalori

Mund të më rekomandoni një hotel të lirë?
Ucuz bir otel tavsiye edebilir misin?
Sa kushton për një natë?
Gecelik fiyatı nedir?
Unë do të qëndroj për tri javë
Üç hafta kalacağım
Sa kushton për një javë?
Haftalık ne kadar?
A keni një dhomë në dispozicion?
Boş odanız var mı?
A keni pishinë?
Havuzunuz var mı?
Ku është pishina?
Havuz nerede?
Mund ta shoh dhomën?
Odayı görebilir miyim?
A ka ndonjë gjë më të lirë?
Daha ucuzu var mı?
A keni restorant?
Restoranınız var mı?