Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Turqisht :: Mësimi 47 Hotel: Gjërat e nevojshme

Fjalori

Ku është ashensori?
Asansör nerede?
Duhet të flas me menaxherin
Müdürle görüşmem gerek
Dushi nuk punon
Duş çalışmıyor
Dhoma nuk ka batanije
Odada battaniye yok
Ju mund të sillni një jastëk tjetër?
Bana başka bir yastık getirebilir misiniz?
Dhoma jonë nuk është pastruar
Odamız temizlenmemiş
Na duhen peshqirë për pishinë
Havuz için havlu lazım
Nuk ka ujë të ngrohtë
Sıcak su yok
Nuk më pëlqen kjo dhomë
Bu odayı sevmedim
Ne kemi nevojë për një dhomë me ajër të kondicionuar
Klimalı bir oda lazım
Nuk kam rezervim
Rezervasyonum yok