Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Turqisht :: Mësimi 46 Hotel: Zënia e dhomës

Fjalori

Unë kam një rezervim
Rezervasyonum var
A ka dhoma krevat dopio?
Odada çift kişilik yatak var mı?
Dhomë hoteli
Otel odası
A ka banjë private?
Özel banyosu var mı?
Ne jemi këtu për dy javë
İki haftalığına buradayız
Ne do të donim të kishim pamje nga oqeani
Deniz manzarası istiyoruz
Na duhen 3 çelësa
3 anahtar lazım
A ka 2 shtretër?
2 yatağı mı var?
A keni shërbim në dhomë?
Oda servisiniz var mı?
Janë të përfshira ushqimet?
Yemekler dahil mi?
Unë jam një mysafir
Ben misafirim