Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Turqisht :: Mësimi 45 Udhëtim: Mbërritja në destinacionin tuaj

Fjalori

Mirë se vini
Hoş geldiniz
Këtu është pasaporta ime
İşte Pasaportum
A keni ndonjë gjë për të deklaruar?
Beyan edeceğin bir şey var mı?
Po, unë kam diçka për të deklaruar
Evet, beyan edeceğim eşya var
Jo, nuk kam asgjë për të deklaruar
Hayır, beyan edecek hiçbir şeyim yok
Unë jam këtu për biznes
İş için buradayım
Unë jam këtu për pushime
Tatile geldim
Unë do të jem këtu një javë
Burada bir hafta kalacağım
Ku mund ta kërkoj bagazhin tim?
Bagajımı nereden alabilirim?
Unë jam duke qëndruar në hotelin Marriott
Marriott Otel’de kalıyorum
Ku është dogana?
Gümrük ne tarafta?
Ju lutem mund të më ndihmoni me çantat e mia?
Çantaları taşımam yardım edebilir misin?
Mund ta shoh biletën tuaj të bagazhit?
Bagaj alım kartını görebilir miyim?