Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Turqisht :: Mësimi 43 Udhëtim: Ku është valixhja ime?

Fjalori

Zona e marrjes së bagazhit
Bagaj teslim alanı
Shirit transportieri
Taşıma bandı
Karrocë bagazhi
Bagaj el arabası
Bileta me numrin e bagazhit
Bagaj alım kartı
Bagazhet humbura
Kayıp bagaj
Humbur dhe gjetur
Kayıp - buluntu
Hamall
Taşıyıcı
Ashensor
Asansör
Vendkalim i lëvizshëm
Yürüyen bant
Hyrje
Giriş
Dalje
Çıkış
Këmbim parash
Döviz işlemleri
Stacion autobusi
Otobüs durağı
Makinë me qira
Araba kiralama