Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Turqisht :: Mësimi 40 Udhëtim: Aeroporti

Fjalori

Aeroport
Havaalanı
Aeroplan
Uçak
Fluturim
Uçuş
Biletë
Bilet
Pilot
Pilot
Stjuardesë
Kabin görevlisi
Numri i fluturimit
Uçuş numarası
Porta e hyrjes
Biniş kapısı
Bileta e hyrjes
Biniş kartı
Pasaportë
Pasaport
Çantë që merret me vete në avion
El bagajı
Valixhe
Bavul
Bagazh
Bagaj