Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Turqisht :: Mësimi 35 Të kundërtat: E vjetër / e re

Fjalori

I vjetër
Eski
I ri
Yeni
I ashpër
Kaba
I butë
Pürüzsüz
I trashë
Kalın
I hollë
İnce
Të ftohtë (moti)
Soğuk
Nxehtë (moti)
Sıcak
Të gjithë
Hepsi
Asnjë
Hiçbiri
Para
Önce
Pas
Sonra