Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Turqisht :: Mësimi 34 Të kundërtat: Më shumë / më pak

Fjalori

Më shumë
Daha fazla
Më pak
Daha az
I saktë
Doğru
I pasaktë
Yanlış
I lumtur
Mutlu
I trishtuar
Üzücü
I pastër
Temiz
Pis
Kirli
Gjallë
Canlı
I vdekur
Ölü
Vonë
Geç
Herët
Erken