Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Turqisht :: Mësimi 27 Koha: Sa është ora?

Fjalori

Sa është ora?
Saat kaç?
Në çfarë ore?
Saat kaçta?
Është 01:00
Saat 1
Është 09:45
Saat 9:45
Në 09:00
Saat 9:00
Mesditë
Öğlen
Në 04:00
Saat 4:00
Mesnatë
Gece yarısı
Mëngjes
Sabah
Pasdite
Öğleden sonra
Mbrëmje
Akşam
Natë
Gece