Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Turqisht :: Mësimi 26 Koha: Çfarë dite është kjo?

Fjalori

2011
iki bin on bir
2012
iki bin on iki
2013
iki bin on üç
2014
iki bin on dört
2015
iki bin on beş
2016
iki bin on altı
2017
iki bin on yedi
2018
iki bin on sekiz
2019
iki bin on dokuz
Çfarë dite është sot?
Bugün günlerden ne?
Sot është 21 nëntor 2013
Bugün 21 Kasım 2013
Javën e kaluar
Geçen hafta
Muajin e kaluar
Geçen ay
Javën e ardhshme
Gelecek hafta
Muajin e ardhshëm
Gelecek ay
Vitin e ardhshëm
Gelecek yıl
Sonte
Bu gece
Mbrëmë
Dün gece
Nesër në mëngjes
Yarın sabah
Pardje
Evvelki gün
Pasnesër
Yarından sonra
Fundjavë
Hafta sonu