Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Turqisht :: Mësimi 24 Koha: Ditët e javës

Fjalori

Ditët e javës
Haftanın günleri
Për sa kohë?
Ne kadar süredir?
E hënë
Pazartesi
E martë
Salı
E mërkurë
Çarşamba
E enjte
Perşembe
E premte
Cuma
E shtunë
Cumartesi
E diel
Pazar
Dje
Dün
Sot
Bugün
Nesër
Yarın