Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Turqisht :: Mësimi 23 Njerëzit: Miqtë

Fjalori

Fqinj
Komşu
Fqinja (femra)
Komşu
Shok
Arkadaş
Shoqe (femër)
Kız arkadaş
A jeni i martuar?
Evli misin?
Sa kohë keni qenë të martuar?
Ne kadar zamandır evlisin?
Është ajo e dashura juaj?
O senin kız arkadaşın mı?
A është ai i dashuri juaj?
O senin erkek arkadaşın mı?