Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Turqisht :: Mësimi 21 Njerëzit: Marrëdhëniet familjare

Fjalori

Njerkë
Üvey anne
Njerk
Üvey baba
Motër nga njerku
Üvey kız kardeş
Vëlla nga njerku
Üvey erkek kardeş
Vjehrri
Kayınpeder
Vjehrra
Kayınvalide
Kunati
Kayınbirader
Kunata
Görümce
Kush është ajo?
O kim?
A është kjo nëna juaj?
Bu senin annen mi?
Kush është babai yt?
Baban kim?
A keni marrëdhënie familjare?
Akraba mısınız?
Sa vjeç jeni?
Kaç yaşındasın?
Sa vjeç është motra juaj?
Kardeşin kaç yaşında?