Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Turqisht :: Mësimi 9 Filloni: Shprehje

Fjalori

Meqë ra fjala
Bu arada
Të paktën
En azından
Më në fund
Nihayet
Megjithatë
Ancak
Prandaj
Bu nedenle
Mos u shqetësoni
Endişelenme
Kjo varet
Duruma göre değişir
Më vjen keq
Üzgünüm
Tani për tani
Hemen şimdi
Unë nuk e di
Bilmiyorum
Ashtu si kjo
Böyle