Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Rusisht :: Mësimi 105 Punësimi: Kushtet e kërkimit

Fjalori

Prapa
Назад
Përpara
Вперед
Ruaj
Сохранить
Shkarko
Скачать
Zvarrit
Перетаскивать
Rrëzo
Отпускать
Përditësuar
Обновленный