Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Rusisht :: Mësimi 93 Mjeku: I sëmurë

Fjalori

Më duhet të vizitohem te mjeku
Мне нужно обратиться к врачу
A është mjeku në zyrë?
Врач в кабинете?
Unë nuk ndihem mirë
Мне нехорошо
Unë jam i sëmurë
Я болен
Unë kam dhembje stomaku
У меня болит живот
Unë kam dhembje në kokë
У меня голова болит
Më duhet të shtrihem
Я должен прилечь
Shtrihu
Прилечь
Më dhemb fyti
У меня болит горло
Më vjen si të përzier
Меня тошнит
Unë kam alergji
У меня аллергия
Unë kam diarre
У меня понос
Unë jam i trullosur
У меня кружится голова
Unë kam një migrenë
У меня мигрень