Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Rusisht :: Mësimi 91 Pushime: Insektet

Fjalori

Nuk më pëlqejnë insektet
Я не люблю насекомых
Bletë
Пчела
Gjithmonë ka kaq shumë miza?
Здесь всегда так много мух?
Çfarë lloj merimange?
Какой вид паука?
Krimb
Червяк
Flutur
Бабочка
Mollëkuqe
Божья коровка
Milingonë
Муравей
Vemje
Гусеница
Buburrecat janë të pista
Тараканы грязные
Ky është ilaç kundër insekteve
Это репеллент от насекомых
Ky është ilaç kundër mushkonjave
Это репеллент от комаров