Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Rusisht :: Mësimi 89 Pushime: kafshët shtëpiake

Fjalori

Kafshë
Животные
A keni qen?
У вас есть собака?
Unë jam alergjik ndaj maceve
У меня аллергия на кошек
Unë kam një zog
У меня есть птица
Lepur
Кролик
Klloçkë
Курица
Gjel
Петух
Kalë
Лошадь
Më pëlqejnë kuajt
Я люблю лошадей
Pulë
Цыпленок
Derr
Свинья