Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Rusisht :: Mësimi 83 Plazhi: Le të shkojmë not

Fjalori

Ujë
Вода
Pishinë
Бассейн
Roje plazhi
Спасатель
Bord pluskues
Доска для серфинга
Periskop
Трубка
Bëj sërf
Серфинг
Not
Плавание
Zhytje
Дайвинг