Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Rusisht :: Mësimi 82 Plazhi: Kafshët e detit

Fjalori

Guaskë
Морская ракушка
Kalë deti
Морской конек
Balenë
Кит
Gaforre
Краб
Delfin
Дельфин
Fokë
Тюлень
Yll deti
Морская звезда
Peshk
Рыба
Peshkaqen
Акула
Piranë
Пиранья
Kandil deti
Медуза