Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Rusisht :: Mësimi 81 Plazhi: Gjëra për të sjellë në plazh

Fjalori

Frigorifer
Кулер
Syze dielli
Темные очки
Kovë
Ведерко
Lopatë
Совочек
Kostum banje
Купальник
Top
Мяч
Topi plazhi
Пляжный мяч
Çadër plazhi
Пляжный зонтик
Karrige plazhi
Шезлонг
Krem për mosdepërtimin e diellit
Солнцезащитное средство
Krem kundër diellit
Солнцезащитное средство
Krem për nxirje
Лосьон для загара