Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Rusisht :: Mësimi 80 Plazhi: Banjat e diellit

Fjalori

Në plazh
На пляже
Bëj banjë dielli
Загорать
Det
Море
Valë
Волна
Rërë
Песок
Perëndim dielli
Закат
Ishull
Остров
Liqen
Озеро
Oqean
Океан
Port
Порт
Gji
Залив
Bregdet
Побережье
Baticë
Прилив
Baticë e ulët
Отлив
Peshqirë
Полотенца