Mësim fjalori Karta për të mësuar Lojë me kombinime Loja kryq dhe zero Lojë me përqendrim Lojë me dëgjim

Rusisht :: Mësimi 78 Ushqimi: Erëzat

Fjalori

Erëza
Приправа
Mustardë
Горчица
Keçap
Кетчуп
Majonezë
Майонез
Vaj
Масло
Uthull
Уксус
Ka nevojë për kripë
Недосолено
Miell
Мука
Mjaltë
Мед
Reçel
Варенье
Tërshërë
Овес
Grurë
Пшеница